Comunicate de presa

18 Mar 2024 Printează

Ziua Mondială a Apei 2024

DISTRIBUIM postări informative, articole și videoclipuri pe platformele de rețele sociale pentru a ajuta mai mulți oameni să învețe despre importanța conservării apei și a accesului la apă curată și sigură, dar și a instalațiilor de canalizare.

INSPIRĂM LA ACȚIUNE: îi încurajăm pe ceilalți să ia măsuri, conducând prin exemplu! Implementați obiceiuri de economisire a apei în viața de zi cu zi, cum ar fi repararea scurgerilor, întreținerea instalațiilor și utilizarea responsabilă a apei. Acțiunile noastre îi pot inspira pe alții să facă același lucru.

DESCHIDEM PORȚILE STAȚIEI DE TRATARE A APEI DIN BAIA MARE, str. Colonia Topitorilor, nr. 32, vineri - 22 martie 2024, între orele 09.00 – 12.00. Descoperiți traseul apei de la sursă până la robinetul de acasă, prin intermediul unui tur al Stației de Tratare a Apei.  Acțiunile desfășurate au ca scop informarea utilizatorilor cu privire la activitatea societății, prezentarea obiectivului și a etapelor de tratare a apei brute în cadrul stației, conștientizarea acestora despre importanța apei ca resursă și folosirea rațională a acesteia, dar și adoptarea unui comportament responsabil față de natură, protecția mediului înconjurator și a surselor de apă.