Cum primesc factura pe e-mail?

Utilizatorii care doresc să beneficieze de primirea facturii lunare curente pentru serviciile de apă și canal pe adresa de e-mail trebuie să aibă creat un cont în aplicația de plăți online de pe site-ul societății.

Înregistrarea în aplicația de plăți  nu presupune în mod automat primirea facturilor prin mijloace electronice (respectiv e-mail) ci trebuie să vă exprimați acordul în acest sens. Pentru aceasta accesați meniul Actualizare date, la secțiunea Configurări > Factura prin e-mail.

IMPORTANT!

  • Prin acest acord renunțați de bunăvoie să primiți factura pe suport de hârtie, iar noi vă vom mulțumi că ați ales să ne ajutați să protejam mediul înconjurător, reducând consumul de hârtie.

Puteți opta în orice moment pentru a primi din nou factura în format tipărit, pe suport de hârtie fără a achita un tarif suplimentar, Activând sau Dezactivând factura prin e-mail în meniul Actualizare date, la secțiunea Configurări din aplicație. Selectați codul de client, precizați adresa de e-mail la care doriți să primiți factura, bifați acceptarea condițiilor de activare a serviciului și dați click pe butonul Activare. Ulterior veți putea dezactiva trimiterea facturii prin e-mail pentru punctele înregistrate aici. La secțiunea Alerte/Notificări puteți opta pentru notificările pe care sistemul vi le poate transmite automat (la emiterea facturii, la scadență, etc.)

  • Recomandăm verificarea periodică a e-mail-ului pentru a urmării primirea facturii curente;
  • Factura este transmisă și poate fi vizualizată în format PDF;
  • Obligativitatea de plată a facturii curente VITAL este independentă de vizualizarea sau nu a facturii și/sau e-mail-ului.

Principalele beneficii ale primirii prin e-mail a facturii VITAL pentru servicii de apă și canal:

  • Reducerea duratei de transmitere - recepție a facturii – scăderea la minim a timpului de distribuție fizică a facturii;
  • Rapiditate în luarea deciziei de efectuare a plății: odată ce factura v-a fost comunicată aveți posibilitatea efectuării plății în acel moment sau conform termenului de plată agreat prin contract;
  • Acces în timp real la informații - posibilitatea vizualizării facturii imediat ce aceasta a fost emisă;
  • Arhivarea electronică a facturilor cu impact minim asupra mediului înconjurător;
  • Gratuitatea serviciului – S.C VITAL S.A nu percepe niciun cost suplimentar la factură pentru acest serviciu.