Anunțuri publice

03 Feb 2017 Printează

Suprasolicitarea rețelei de canalizare

Anuntăm utilizatorii serviciilor noastre din zonele unde s-au executat recent lucrări de extindere a  rețelei de canalizare prevăzute cu  stații de pompare ape  uzate menajere,  că din cauza creșterii temperaturilor și a condițiilor meteo, exista riscul ca rețelele de canalizare să fie suprasolicitate de infiltrațiile cu ape pluviale necontrolate.

Reamintim că lucrările menționate mai sus au fost executate  doar pentru preluarea apelor uzate menajere NU,  și pentru colectarea apelor meteorice. Zonele vizate sunt: Firiza, Ferneziu, Valea Roșie, Valea Borcutului

Rugăm cetățenii din aceste zone să nu dirijeze apele pluviale (din precipitații, topirea zăpezii) în sistemul de canalizare, pentru acestea să se folosească în continuare rigolele și curgerile naturale ale pâraielor, create natural de către ape.

În această situație S.C. VITAL S.A. intervine în toate zonele afectate atât cu echipele de muncitori cât și cu utilajele specializate pentru menținerea în funcțiune a rețelelor de canalizare.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, Dispeceratul S.C. VITAL S.A. vă stă la dispoziție la numerele de  telefon: 0262 - 212 550; 0262 - 215 150,1,2