Evenimente

03 Oct 2022 Printează

ExpoApa 2022, un succes!

Peste o mie de vizitatori, 3000 de metri pătrați de spațiu expozițional, 3 zile dedicate, 75 de firme participante, și 48 de companii de apă, iată o sinteză în cifre a celui mai important eveniment al industriei apei din România. Ultima zi a Forumului Regional al Apei “Dunăre - Europa de Est“ a fost dedicată vizitelor la standurile expozanților, dar și formulării unor concluzii referitoare la organizare și participare.

S-au prezentat tehnologii de vârf și cele mai noi echipamente pentru tratarea apei potabile și a celei uzate, specialiștii în domeniul apei s-au reunit pentru seminarii și discuții, s-au format noi colaborări sau au fost consolidate cele vechi. La seminariile organizate în timpul celor trei zile am avut ocazia să îi avem alături pe cei mai buni specialiști din lume din domeniul nostru de activitate, reprezentanți ai Asociației Internaționale a Apei, Asociației Germane a Apei, Federației Europene a Asociațiilor Naționale de Apă și altor organizații de anvergură din întreaga lume. Paisprezece echipe, formate din cei mai buni instalatori de la companiile de apă din țară au concurat pentru instalarea unui branșament sub presiune, fără greșeală, în cel mai scurt timp. Am trăit emoțiile alături de ei și le-am apreciat ambiția de a fi cei mai buni.

Cea mai importantă, însă, a fost conexiunea dintre acești profesioniști din domeniul apei, care au avut ocazia să se reîntâlnească față în față după doi ani de pauză din cauza pandemiei. Am trăit bucuria revederii și a discuțiilor profesionale, în zonele special organizate în cadrul spațiului expozițional.

Faptul că ExpoApa s-a desfășurat la Sibiu a fost un motiv în plus pentru succes, orașul fiind cosmopolit, deschis spre nou și spre evoluție. Frumusețea sa și ospitalitatea locuitorilor săi au făcut ca evenimentul să fie unul de excepție.

Vă mulțumim tuturor! 

Sursa Asociației Română a Apei