Comunicate de presa

07 Apr 2020 Printează

Suntem aici, ZI DE ZI ALĂTURI DE TINE!

Nu este necesar să cumpărați apă îmbuteliată pentru băut!

Vom continua să furnizăm apă sigură și curată la robinetele dumneavoastră în fiecare zi!

Ne-am angajat să oferim utilizatorilor și comunității noastre o sursă de apă de cea mai bună calitate. Echipa noastră de specialiști în domeniul calității apei monitorizează îndeaproape apa din momentul în care aceasta iese din Stația de Tratare a Apei și până când ajunge la robinetele utilizatorilor noștri.

Pentru mai multe informații https://www.vitalmm.ro/ro/buletin-de-analiza-a-apei

Apa produsă este distribuită în condiții de siguranță și la parametrii impuși de legislația în vigoare. Societatea VITAL S.A. are echipe de intervenție pregătite în cazul în care apar avarii la rețelele de alimentare cu apă potabilă sau la rețelele de canalizare, iar permanența este asigurată de dispeceratul societății, care funcționează 24 de ore din 24. Utilizatorii serviciilor noastre ne pot contacta la numerele de telefon 0262/212550, 0262/215150,1,2 și 0362/401052, 3, 0372 752661.

Ziua Mondială a Apei 2024

În viața noastră profesională, ne putem asigura că toate activitățile noastre se desfășoară în mod responsabil, cu protejarea resurselor de apă și a ecositemelor, conform(...)

18 Mar 2024 Citește mai mult