Comunicate de presa

16 Nov 2021 Printează

Rubrica ACȚIUNI ÎN DESFĂȘURARE la dispoziția utilizatorilor serviciilor noastre

Utilizatorii serviciilor oferite  de S.C. VITAL S.A. pot urmări online ce acțiuni, care îi vizeaza în mod direct, sunt în desfășurare.

În cadrul acestei rubrici utilizatorii pot afla informații despre perioadele în care se execută lucrări de revizii tehnice a rețelelor de apă potabilă și canalizare sau lucrări de spălare a rețelelor de apă potabilă și canalizare.

Informațiile sunt foarte uşor de aflat: cu un simpu click pe rubrica ACȚIUNI ÎN DESFĂȘURARE, aflată în partea dreaptă, pe prima poziție din coloana INFORMAȚII UTILE. (https://www.vitalmm.ro/ro/actiuni-in-desfasurare)

Informaţiile oferite sunt structurate pe șase acțiuni diferite, care se desfășoară în această perioadă și îi vizează în mod direct doar pe o parte din utilizatorii serviciilor noastre:

  • Lucrări de revizii tehnice rețele de apă potabilă
  • Lucrări de spălare rețele de apă potabilă
  • Lucrări de revizii tehnice  rețele de canalizare
  • Lucrări de spălare a rețelei de canalizare
  • Lucrări de curățare și spălare la guri de scurgere
  • Verificare și revizii la SPAU-ri (stații de pompare)

În acest mod societatea VITAL dorește să ofere un grad ridicat de transparenţă în ceea ce priveşte acțiunile pe care le desfășoară. Această rubrică  asigură un acces mult mai rapid din partea utilizatorilor, în ceea ce priveşte informaţile legate de întreținerea infrastructurii și a serviciilor de alimentare cu apă.

Avem încredere că utilizatorii nostri apreciază acțiunile pe care societatea VITAL S.A le face pentru îmbunătățirea imaginii și a calității serviciilor pe care le prestează. Mulțumim pe această cale tuturor cetățenilor responsabili care au înțeles importanța măsurilor de protecție sanitară vitale în această perioadă și le reamintim că angajații noștri  respectă normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Pentru a rămâne mereu conectați la acțiunile întreprinse de societatea VITAL S.A. urmăriți site-ul nostru www.vitalmm.ro și pagina https://www.facebook.com/vitalmm.ro. Pentru apeluri telefonice legate de cereri, reclamații sau alte informații despre furnizarea/prestarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare vă stă la dispoziție Biroul de Relații cu Publicul -  de luni până joi intre orele 07:30-16:00 şi vineri între orele 07:30-13:30 la numărul de telefon 0262.213574, *5.

În schimb, dacă vă confruntați cu probleme la rețelele de apă sau canalizare, apelați cu încredere la numerele de telefon 0362 401052, *3, 0372 753660, 0262 212550, 0262-215150, *1, *2 care corespund dispeceratului S.C. VITAL S.A. pentru a solicita sprijin din partea unei echipe de intervenție.

S.O.S. - REȚEAUA DE CANALIZARE!

Pentru a proteja reţeaua de canalizare, oamenii  trebuie să înceteze cu acest comportament de a arunca diverse lucruri în canalizare, care pun în pericol rețeaua dar şi(...)

13 Mar 2023 Citește mai mult