Comunicate de presa

26 Oct 2020 Printează

PAGINA COPIILOR - Jocuri VITALe pentru copii

 S.C. Vital S.A. îi invită pe copii să participe la o serie de jocuri educative și în același timp distractive!

Accesați www.vitalmm.ro , pagina destinată special copiilor, unde vă așteptam cu jocuri care mai de care, gândite special pentru copii! Jocurile vor contribui la învățarea de obiceiuri de comportament corespunzator privind aspectele legate de păstrarea și protejarea Planetei,  colectarea deșeurilor dăunătoare și reciclarea lor, economisirea apei și multe alte informații de la PICURICI care ȘTIE TOT!

Societatea Vital S.A. s-a implicat activ în reducerea efectelor  distanțării sociale prin creșterea numărului de activități online dedicate copiilor ( promovarea jocurilor educative de pe pagina copiilor, concursuri online de desen cu tematică și multe altele).

Până când vom redeschide porțile pentru a putea să ne întâlnim față în față, păstrăm legătura aici, în mediul online! Prin acest gen de acțiuni societatea Vital S.A. speră să contribuie la conștientizarea tinerei generații în ceea ce privește rolul și importanța apei, protejarea mediului înconjurător și respectul față de natură.

Nu uitați, vă așteptăm la joacă aici https://www.vitalmm.ro/ro/pagina-copiilor

ZIUA MONDIALĂ A TOALETEI 2020

Ziua Mondială a Toaletelor este o respectare a Organizației Națiunilor Unite care sărbătorește toaletele și creșterea gradul de conștientizare a celor 4,2 miliarde de oameni care trăiesc(...)

19 Nov 2020 Citește mai mult