Comunicate de presa

07 Aug 2019 Printează

O nouă campanie de donare de sânge încheiată cu succes. Angajații societății VITAL S.A. au răspuns pozitiv și de această dată – zeci de angajați au donat sânge pentru semenii lor

Zeci de  angajați ai S.C. VITAL S.A. au donat sânge în cadrul celei de-a doua campanii de donare de sânge „ ALEGE SĂ FI  PREZENT ACOLO UNDE ESTE NEVOIE ZI DE ZI DE AJUTORUL TĂU!” 

Pentru că prima campanie de donare de sânge s-a bucurat de o largă deschidere din partea conducerii societății VITAL S.A., reprezentantele departamentului Relații Publice au organizat o nouă ediție, marți 6 august 2019, aliniindu-se astfel proiectului desfăşurat la nivel naţional de mai multe companii. La fel ca și în cadrul ediției precedente, recoltarea de sânge s-a  desfășurat la sediul societății VITAL S.A., din strada Gheorghe Șincai nr. 21, prin organizarea unui sediul mobil al Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș.

În ciuda faptului că luna august este cunoscută ca și „luna concediilor”, zeci de VITAL-iști au răspuns prezent acestei campanii, conștientizând importanța actelor umanitare pentru salvarea persoanelor aflate în nevoie. O bună parte dintre donatori a fost formată din angajați care, la ediția precedentă din luna aprilie, au donat pentru prima dată. Mai mult, aceștia si-au manifestat interesul de a participa și la viitoarea campanie de acest gen, programată pentru luna decembrie a acestui an.

Medicii de la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș au fost extrem de emoționați de entuziasmul angajaților societatea VITAL S.A. și îi îndeamnă pe toți oamenii să vină să doneze sânge, pentru că, dacă numărul acestora nu va fi constant, stocul va ajunge din nou să nu poată acoperi toate cerinţele spitalelor. Cei care vor să doneze sânge o pot face în continuare, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș.

Mulțumim tuturor pentru implicare și colaborare. Să fie de folos!