Comunicate de presa

19 Dec 2022 Printează

Întreruperi în furnizarea apei potabile din cauza lipsei de energie electrică la stațiile de pompare

Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Baia Mare anunță mai multe întreruperi în alimentarea cu energie electrică, pentru efectuarea unor lucrări la instalațiile și rețelele electrice în ziua de marți 20 decembrie 2022.  

Fără energie electrică, trei stații de pompare din zona afectate de lucrările amintite mai sus, ce asigură alimentarea cu apă a mai multor străzi din Baia Mare nu vor putea funcționa, iar utilizatorii deserviți nu vor avea apă la robinete .

Prin urmare, S.C. Vital S.A. anunță întreruperea furnizării apei potabile, marți 20 decembrie, în intervalul orar 09.00 – 16.00, către utilizatorii de pe strazile Bernard Shaw, Dealul Florilor, Petofi Șandor, Construcției, Cuarțului, Valea Roșie și Măgura.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile și le mulțumim pentru înțelegere. Imediat ce se vor încheia lucrările la rețeaua electrică, inerente unor astfel de situatii, vă asigurăm că vom face tot posibilul să reintrăm cât mai operativ în regimul normal de furnizare a apei potabile.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon  0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

 

Ziua Mondială a Apei 2024

În viața noastră profesională, ne putem asigura că toate activitățile noastre se desfășoară în mod responsabil, cu protejarea resurselor de apă și a ecositemelor, conform(...)

18 Mar 2024 Citește mai mult