Comunicate de presa

10 Iul 2024 Printează

Cu un singur click puteți afla ce ACȚIUNI ÎN DESFĂȘURARE sunt în această săptămână!

Informațiile sunt  foarte uşor de aflat: cu un simplu click pe rubrica ACȚIUNI ÎN DESFĂȘURARE, aflată în partea dreaptă, pe prima poziție la secțiunea INFORMAȚII UTILE.

Informaţiile oferite sunt structurate pe șase acțiuni diferite, care se desfășoară în perioada 08 – 12 iulie 2024 și îi vizează în mod direct doar pe o parte din utilizatorii serviciilor noastre.

  • Lucrări de revizii tehnice rețele de apă potabilă
  • Lucrări de spălare rețele de apă potabilă
  • Lucrări de revizii tehnice  rețele de canalizare
  • Lucrări de spălare a rețelei de canalizare
  • Lucrări de curățare și spălare la guri de scurgere
  • Verificare și revizii la SPAU-ri (stații de pompare)

O întreținere regulată, a sistemului de distribuție apă potabilă, menține calitatea apei la parametrii impuși de legislația din domeniu. Sistemele de canalizare au și ele nevoie de curățare regulată, datorită deșeurilor care tind să se adune în canalizare. Curățarea conductelor de canalizare se efectuează manual sau mecanizat prin spălarea cu autospecialele din dotare pentru a îndepărta eficient depunerile din conducte.

Acest gen de lucrări se efectuează săptămânal pentru întreținerea și buna funcționare a sistemului !

Pentru a rămâne mereu conectați la acțiunile întreprinse de societatea VITAL S.A. urmăriți site-ul nostru www.vitalmm.ro și pagina https://www.facebook.com/vitalmm.ro.

Pentru apeluri telefonice legate de cereri, reclamații sau alte informații despre furnizarea/prestarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare vă stă la dispoziție Biroul de Relații cu Publicul -  de luni până joi între orele 07:30-16:00 şi vineri între orele 07:30-13:30 la numărul de telefon 0262.213574, *5.

În schimb, dacă vă confruntați cu probleme la rețelele de apă sau canalizare, apelați cu încredere la numerele de telefon 0262-215150, *1, *2, 0262 212550, 0362 401052, *3, 0372 753660 care corespund dispeceratului S.C. VITAL S.A. pentru a solicita sprijin din partea unei echipe de intervenție.