Comunicate de presa

15 Dec 2021 Printează

Campanie donare sânge - ”Bucuria de a împărți cu ceilalți”

”Bucuria de a împărți cu ceilalți” este ultima campanie de donare de sânge din acest an organizată de S.C. VITAL S.A în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș.

Peste 30 de angajații din Agenția Baia Mare au donat sânge și de această dată arătând modul pozitiv în care este văzută campania și actul donării de sânge. Cea mai mare parte din donatori a fost formată din angajații deja fideli ai campaniei, dar și din colegi noi, care s-au alăturat demersului nostru, donând sânge pentru prima dată și ajutând în acest fel semenii aflați la nevoie.

Pentru recoltare s-au folosit materiale sterile, de unică folosință, iar înainte de recoltare toți cei care au dorit să doneze sânge au fost consultați de un medic și li s-au facut câteva testări pentru a se stabili dacă îndeplinesc toate condițiile pentru donare. De asemenea, fiecare donator a fost asistat de un medic și o asistentă, pentru a preveni orice fel de reacții post donare (stări de slăbiciune, amețeala, lipotimie, etc).

Pe parcursul celor patru ore de campanie, peste 30 de persoane s-au prezentat să doneze sânge și s-au recoltat aproape 14 litri de sânge. Campania s-a derulat sub sloganul ”Bucuria de a împărți cu ceilalți” și s-a adresat angajatilor societății VITAL S.A care au dorit să doneze sânge, de la birou, în condiții bune de siguranță.

Acțiunile de responsabilitate socială au găsit mereu o largă deschidere din partea conducerii societății VITAL S.A., ele fiind puse în practică de reprezentantele departamentului Relații Publice.

Multumim pe acestă cale tuturor celor care au simțit  ”Bucuria de a împărți cu ceilalți” prin alăturarea în această campanie, iar colegilor care nu au reușit să doneze, din varii motive, o pot face oricând la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș cu sediul în Baia Mare, strada George Coșbuc nr. 20/C.

Sărbători fericite, sănătate maximă și să fie de folos!

 

 

S.O.S. - REȚEAUA DE CANALIZARE!

Pentru a proteja reţeaua de canalizare, oamenii  trebuie să înceteze cu acest comportament de a arunca diverse lucruri în canalizare, care pun în pericol rețeaua dar şi(...)

13 Mar 2023 Citește mai mult