Comunicate de presa

17 Aug 2021 Printează

CA URMARE A AVARIEI LA MAGISTRALA DE TRANSPORT Dn 800 mm - Apa cu turbiditate ridicată și presiunea scăzută persistă în continuare pentru utilizatorii din mai multe zone ale orașului Baia Mare

S.C. VITAL S.A. anunță utilizatorii că în urma avariei produsă la magistrala de transport Dn 800 mm, din data de 16.08.2021, următoarele zone vor fi în continuare afectate de presiune scăzută: cartierele Bogdan Vodă, Săsar și Gării, bulevardele Unirii, Decebal și București, străzile George Coșbuc, Gheorghe Bilașcu, Dragoș Vodă și Culturii, aleea Rotundă, zona de vest a orașului și localitățile limitrofe.

De asemenea, calitatea apei rămâne în continuare afectată la indicatorul turbiditate, urmare a manevrelor de echilibrare a sistemului de alimentare cu apă a municipiului Baia Mare, pe bulevardele București și Decebal, străzile Victoriei, Ion Slavici, Ștefan cel Mare, Victor Babeș, Ciocârliei, Dragoș Vodă, Cuza Vodă, Moldovei și Dobrogei.

Ne cerem scuze față de utilizatorii noștri pentru aceste incidente independente de voința noastră.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon  0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Vă mulțumim pentru înṭelegere.

 

S.O.S. - REȚEAUA DE CANALIZARE!

Pentru a proteja reţeaua de canalizare, oamenii  trebuie să înceteze cu acest comportament de a arunca diverse lucruri în canalizare, care pun în pericol rețeaua dar şi(...)

13 Mar 2023 Citește mai mult