Comunicate de presa

16 Apr 2024 Printează

”Angajații VITAL au donat sânge pentru a salva 100 de vieți! ”

Peste 40 de angajați din cadrul societății VITAL S.A s-au înscris pentru Campania de donare de sânge din 16 aprilie 2024 - ”Donează sânge SIMPLU ȘI ÎN SIGURANȚĂ”

Ca de fiecare dată, ne propunem să fim noi înșine un exemplu și să încurajăm cât mai multe persoane care îndeplinesc condițiile donării, să se implice în mod direct pentru a sprijini eforturile zilnice ale medicilor de a salva vieți.

Acțiunile de responsabilitate socială au găsit mereu o largă deschidere din partea conducerii societății VITAL S.A., ele fiind puse în practică de reprezentantele departamentului Relații Publice. Campania a fost organizată cu scopul de a conștientiza angajații societății despre importanța donării de sânge în ajutorul celor aflați la nevoie. În plus, este și o oportunitate de a promova o relație corporativă mai strânsă a angajaților S.C. VITAL S.A cu Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș.

Campania a fost una VITALă și realizată în condiții de maximă siguranță atât pentru donatori, dar și pentru toți cei implicați în procesul de donare.

În cadrul campaniei s-a recoltat pe locație o cantitate de aproape 16 litri de sânge, care va fi folosit pentru a salva peste 100 de vieți. Dacă fiecare donator eligibil ar participa de trei ori pe an la recoltare, cuvintele URGENT, CRITIC și DEFICIT ar putea fi eliminate în 98% din cazuri – cantitățile de sânge donate punând capăt penuriei de sânge.

Menținerea unei rezerve suficiente de sânge este esențială pentru siguranța și bunăstarea comunității noastre.

Este imperativ să facem tot ce ne stă în putință pentru a crește și a menține aprovizionarea cu sânge pentru a veni în ajutorul celor aflați în nevoie.

Nevoia de sânge nu încetează niciodată și nu există nici un substitut pentru sângele uman, atunci când este necesar pentru un pacient.

1 DONARE         0,43 LITRI DONAȚI      ~ 3 VIEȚI SALVATE

Felicitări tuturor pentru fapta bună pe care ați făcut-o !