Comunicate de presa

15 Sep 2021 Printează

„ ALEGE SĂ FI PREZENT ACOLO UNDE ESTE NEVOIE ZI DE ZI DE AJUTORUL TĂU!”

Zeci de angajați ai S.C. VITAL S.A. au donat sânge în cadrul celei de-a doua campanii de donare sânge din acest an, desfășurată sub sloganul „ ALEGE SĂ FI  PREZENT ACOLO UNDE ESTE NEVOIE ZI DE ZI DE AJUTORUL TĂU!” 

Deși trecem încă printr-o perioadă destul de dificilă în ceea ce privește modul de răspândire a tulpini Delta a noului coronavirus, angajații societății s-au mobilizat exemplar: au respectat regulile impuse, au păstrat distanțarea și au purtat măști, totul pentru a dona sânge.

Se observă că fiecare ediție a acestei campanii, organizată în incinta societății, aduce o creștere a numărului de donatori, ceea ce reflectă modul în care este văzută campania și actul donării de sânge. Ca de obicei, cea mai mare parte din donatori a fost formată din angajații deja fideli ai campaniei, dar și din colegii noi, care s-au alăturat demersului nostru.

Trebuie să menționăm că personalul prezent din partea Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș a fost foarte încântat de entuziasmul angajaților societății VITAL S.A. de a sări în ajutorarea celor aflați la nevoie și îi îndeamnă pe toți oamenii să vină să doneze sânge, pentru că, dacă numărul acestora nu va fi constant, stocul va ajunge din nou să nu poată acoperi toate cerinţele spitalelor.

Pentru că  acest gen de acțiuni de implicare socială au găsit mereu o largă deschidere din partea conducerii societății VITAL S.A., reprezentantele departamentului Relații Publice vor organiza o nouă campania de donare sânge la finalul acestui an, în luna decembrie.

Pentru cei care din diverse motive nu au reușit să ajungă la această ediție a campaniei și doresc să doneze sânge o pot face în continuare, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș.

 

SOS CANALIZAREA !

NU ARUNCAȚI ÎN CANALIZARE șervețele umede, pamperși, articole de igienă personală, lenjerie intimă, ambalaje din carton sau plastic, uleiuri, grăsimi sau substanțe chimice!

02 Feb 2024 Citește mai mult