Comunicate de presa

06 Oct 2021 Printează

Alege factura electronică și mijoacele de comunicare online!

Societatea Vital S.A s-a implicat întotdeauna în acțiuni menite să protejeze mediul înconjurător. De această dată vă invităm și pe dumneavoastră alături de noi, într-o nouă acțiune promediu – Alege factura electronică și mijoacele de comunicare online!

Optând pentru aceste metode vă protejați pe dumneavoastră și pe cei din jur, mai ales că sănătatea publică este în pericol în această perioadă din cauza răspândirii extrem de rapide a noului coronavirus, fiind recomandată reducerea contactului direct între persoane pe cât de mult posibil.

FACTURA ELECTRONICĂ

Este legală, are valoare fiscală și reprezintă o alternativă eficientă a facturii emise tipărite, fiind identică cu aceasta. Factura electronică este transmisă pe adresa de e-mail, în momentul emiterii, dar poate fi accesată cu ușurință și din contul de utilizator de pe site-ul societății www.vitalmm.ro, unde se poate achita rapid și fără un comision suplimentar. Tot în contul de utilizator se poate verifica soldul la zi, se poate transmite on-line indexul contorului de apă, dar şi alte funcţionalităţi utile.

COMUNICARE ONLINE

Utilizarea mijloacelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă eficientă prin intermediul căreia putem dovedi că ne pasă de mediul înconjurător, că avem grijă de natură. În acest sens recomandăm tuturor utilizatorilor serviciilor furnizate/ prestate de societatea VITAL S.A să  folosească pe cât posibil în relația cu reprezentantele Biroului Relații cu Publicul telefonul 0262 213574 și 0262 213575 sau corespondența electronică (relatiicupublicul@vitalmm.ro). fie că vorbim despre contracte, facturi, reclamații sau documentații tehnice.

PLATA FACTURILOR

Societatea VITAL S.A. are la dispoziția utilizatorilor mai multe modalități de plată a facturilor de apă și canalizare:

Plata online, direct de pe portalul web www.vitalmm.ro. Această facilitate este disponibilă gratuit pentru toți utilizatorii care au cont pe portal.

Plata la comercianții care au afișată sigla PayPoint și UnDoi;

Plata prin direct debit pentru clienții care au cont bancar deschis la Raiffeisen Bank, Banca Comercială Română, Banca Transilvania;

Plata la ghișeele băncilor Alpha Bank.

Plata la terminalele de plăți Roboțel BRD și Facturel Banca Transilvania;

Plata prin transfer bancar. Pentru identificarea plății este necesar să precizați pe ordinul de plată codul client și numărul facturii.

24/7 LA DISPOZIȚIA DUMNEAVOSTRĂ

Dispeceratul S.C.VITAL S.A. vă stă la dispozitie, ca de obicei, NON STOP  la numerele de telefon: 0362 401052, 3, 0372 752661, 0262 212550, 0262-215150, 1, 2.

Toate noutățile despre activitatea/ acțiunile societății noastre le puteți găsi pe site (www.vitalmm.ro) sau pe pagina de Facebook ( www.facebook.com/vitalmm.ro ).

S.O.S. - REȚEAUA DE CANALIZARE!

Pentru a proteja reţeaua de canalizare, oamenii  trebuie să înceteze cu acest comportament de a arunca diverse lucruri în canalizare, care pun în pericol rețeaua dar şi(...)

13 Mar 2023 Citește mai mult