Comunicate de presa

23 Iun 2021 Printează

ACTUALIZARE 2 - Întreruperi programate în furnizarea apei potabile - Reparații la conducta de DN 800 mm

ANUNȚ – Urmare a  lucrărilor ce au fost executate la conducta de DN 800, societatea VITAL S.A face următoarele precizări:

În condițiile în care reumplerea sistemului golit în urma acestora, necesită o perioadă de timp și în contextul suprasolicitării acestuia pe fondul caniculei, furnizarea apei potabile către locuitorii din Baia Mare - str. Cărămizilor, str. Forestierului, cartierul Vasile Alecsandri (cu toate străzile aferente) Satu Nou de Sus, Satu Nou de Jos, comunele Dumbrăvița, Groși ( localitatea Groși și Ocoliș) și Recea (localitatea Mocira și Recea) se va realiza cu intermitență până la restabilirea completă a sistemului de alimentare cu apă potabilă.

ACTUALIZARE 2

Întrucât complexitatea lucrărilor ce sunt executate la conducta de DN 800 impune prelungirea intervalului orar de intervenție prevăzut, anunțăm utilizatorii din zona afectată că până la orele 12.00 facem tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile.

Mulțumim pentru răbdare și înțelegere tuturor utilizatorilor afectați de aceste lucrări.Totodată ne cerem scuze pentru depășirea intervalului de timp alocat inițial pentru realizarea intervenției la conducta de DN 800.

ACTUALIZARE 1

Societatea VITAL S.A. revine cu precizări asupra intervalului orar alocat lucrărilor de reparații ce sunt executate la conducta  magistrală de DN 800 mm. Reluarea furnizării apei și revenirea acesteia la presiunea normală la robinetele utilizatorilor, afectați de aceste lucrări, se va face în cursul acestei dimineți, până la ora 10.00.

Ca urmare a unor ample lucrări de reparații ce vor fi executate la conducta magistrală de DN 800 mm, operatorul regional de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare S.C.Vital S.A. anunță toți consumatorii că în cursul nopții de joi 24-25 iunie 2021, în intervalul 22.00-10.00, vor exista întreruperi în furnizarea apei sau lipsa presiunii acesteia la robinete. Vor rămâne fără apă potabilă locuitorii din Baia Mare - str. Cărămizilor, str. Forestierului, cartierul Vasile Alecsandri (cu toate străzile aferente) din Satu Nou de Sus și Satu Nou de Jos, în timp ce locuitorii din comunele Dumbrăvița, Groși ( localitatea Groși și Ocoliș) și Recea (localitatea Mocira și Recea) vor avea redusă presiunea apei potabile.

Societatea VITAL S.A. solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat și le reamintește că lucrările sunt realizate în beneficiul lor pe termen lung, prin realizarea acestora urmărindu-se îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calitatii apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această întrerupere a apei să își asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon  0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Vă mulțumim pentru înṭelegere.