Comunicate de presa

30 Sep 2014 Printează

Plata Facturilor Online

S.C. VITAL S.A. vine mai aproape de clienți cu noi modalități simple, rapide, accesibile non-stop, de oriunde în ceeace privește plata facturilor online, cu ajutorul unui card bancar, prin intermediul portalului www.vitalmm.ro.

Astfel, începând cu data de 29 septembrie 2014, clienții S.C. VITAL S.A. pot opta și pentru această plată online.Dintre metodele diversificate de platăpe care S.C. VITAL S.A. le-a pus la dispoziția clienților prin ghișeele proprii, rețelele bancare, rețelele PayPoint și Payzone, era digitală ne oferă o metodă mai eficientă prin intermediul căreia noua facilitate de plată vine în completarea celor existente. Este o procedură simplă, sigură, iar tranzacția are comision zero.

Crearea unui cont pe site-ul www.vitalmm.ro/clienti, este primul pas pentru a beneficia de noua modalitate de plată. Autentificarea se face pe bază de nume utilizator și parolă. Pentru crearea unui cont nou se (selectează) butonul ‘’APASĂ AICI pentru a crea un CONT NOU’’ și completați câmpurile obligatorii.

Condiția necesară și suficientă pentru ca un utilizator al Sistemului să poată efectua plata facturii prin Internet este existența unui card valid, emis sub sigla VISA, VISA Electron, Mastercard, card care să accepte plata pe internet. Nu se impune nicio restricție despre banca emitentă a cardului.

Efectuarea plăților se bazează pe un sistem securizat de procesare a plăților online, care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate. Procesearea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncilor, S.C. VITAL S.A. nu solicităși nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Societatea VITAL S.A. este convinsă că tot mai mulți clienți vor apela la serviciile online, acestea reprezentând  una dintre alternativele convenabile.

S.O.S. - REȚEAUA DE CANALIZARE!

Pentru a proteja reţeaua de canalizare, oamenii  trebuie să înceteze cu acest comportament de a arunca diverse lucruri în canalizare, care pun în pericol rețeaua dar şi(...)

13 Mar 2023 Citește mai mult