Comunicate de presa

23 Feb 2015 Printează

Modalități de plată a facturilor SC VITAL SA

SC VITAL SA este o societate puternică, caracterizată prin transparență, calitate și performanță în serviciul public de alimentare cu apă și canalizare –epurare. Avem transparență totală și disponibilitate în comunicarea cu clienții deserviți, folosind toate mijloacele de comunicare꞉ direct sau indirect.

SC VITAL SA  dorește să vină în întâmpinarea clienților săi în mod direct și să le reamintească cât de importantă este relația dintre societate și utilizator.

Pe această cale, specialiștii noștri au stat de vorbă cu utilizatorii serviciilor noastre și i-au consiliat în legatură cu modalitățile prin care pot să își achite facturile. SC VITAL SA pune la dispoziția clienților săi diverse modalități de plată a facturilor, adaptate nevoilor fiecăruia.

Efectuarea plăților prin intermediul terminalelor PayPoint sau Payzone, clientul SC VITAL SA trebuie să se prezinte cu factura la orice magazin în care se găseşte un astfel de instrument de plată.

Factura pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare se poate achita prin debit direct la Raiffeisen Bank, CEC Bank, Alpha Bank, Banca Românească și cu plata în numerar la ghișeele băncilor: Transilvania, Românească, Pireus Bank. Pentru a efectua plata, clienții trebuie să aibă asupra lor, obligatoriu factura. În cazul efectuării plății prin intermediul băncilor, clienții sunt rugați să ia în considerare timpul necesar pentru confirmarea acesteia, care poate ajunge la 3-4 zile.

În toamna anului 2014 am venit în sprijinul utilizatorilor noștri și cu modalitatea de plată prin internet, direct din contul dumneavostră, sigur, rapid și eficient, pe site-ul www.vitalmm.ro .

Este important de știut că pentru toate modalitățile de plată, puse la dispoziția clienților noștri, NU SE PERCEP COMISIOANE.

Pentru cei care preferă să apeleze la plata direct, la sediile casieriilor SC VITAL SA, le oferim un ambient plăcut, un personal amabil și specializat. Casieriile sunt dotate cu POS-uri, utilizatorii având posibilitatea să plătească direct cu cardul.

Totodată, îi anunțăm pe clienții nostri că de la 1 martie 2015, se va modifica orarul de funcționare al celorlalte patru casierii ale SC VITAL SA, din Baia Mare, astfel꞉

  • strada Gheorghe Șincai nr. 21, orar 07.00 – 19.00

  • strada Hortensiei nr. 2, orar 09.00 – 17.00

  • strada Grănicerilor nr. 103, orar 09.00 – 17.00

  • bulevardul Traian nr.20, orar 09.00 - 17.00.

Confortul și satisfacția utilizatorilor sunt puncte prioritare pentru societate. Pentru noi, informarea utilizatorilor este extrem de importantă!

Ziua Mondială a Apei 2024

În viața noastră profesională, ne putem asigura că toate activitățile noastre se desfășoară în mod responsabil, cu protejarea resurselor de apă și a ecositemelor, conform(...)

18 Mar 2024 Citește mai mult