Anunțuri publice

07 Nov 2014 Printează

Lansare pagină FACEBOOK – VITAL Maramureș

Ne face plăcere să vă anunțăm că am lansat oficial pagina noastră de Facebook VITAL Maramureș. Dorim astfel, ca utilizând Social Media, să comunicăm cât mai bine cu utilizatorii noștri pentru a le înțelege, satisface și depăși așteptările.

Utilizatorii noștri trebuie să știe că suntem deschiși, prietenoși și gata oricând să ne facem cunoscuți viitorilor beneficiari ai serviciilor noastre. Prin utilizarea acestei platforme de socializare, informațiile utile care țin de activitatea nostrăde profil (investiții, asigurarea continuității furnizării serviciilor de apă - canal, prețuri/tarife, parametrii calitativi și cantitativi ai apei potabile furnizate, relațiile S.C. VITAL S.A. cu autoritățile locale, organisme de reglementare, ADI Maramures) ajung mult mai repede la utilizatori decât prin mijoacele tradiționale. Aproape unul din şase oameni de pe glob foloseşte în mod regulat social media. 

Pagina noastră de Facebook va fi doar la un click distanță de site-ul societății VITAL, www.vitalmm.ro. În acest fel, accesând pagina noastrăși implicit site-ul societății, aceștia vor afla lucruri interesante din domeniul nostru de activitate din Baia Mare și din județ.

Noi pur și simplu trebuie să fim acolo, pentru a facilita accesul utilizatorilor online la informațiile noastre într-un timp cât mai scurt.