Comunicate de presa

07 Iul 2014 Printează

Audiențe la conducerea SC VITAL SA

Conducerea SC VITAL SA are din luna iulie un program de audiențe special conceput pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor cetățenilor.

Locuitorii din unitățile administrativ teritoriale în care SC VITAL SA operează, indiferent dacă sunt utilizatori ai serviciilor sau nu, se pot adresa conducerii VITAL pentru a obține răspuns la problemele care privesc operatorul de apă și canalizare din județ. Pentru aceasta este necesar să completeze o Cerere de primire în audiență, formular care se găsesște la secretariatul societății din Baia Mare, la sediile agențiilor din celelalte localități în care operăm, sau care poate fi descărcat și de pe pagina de internet a societații www.vitalmm.ro și trimisă apoi în format electronic la adresa de email: office@vitalmm.ro sau prin poștă pe adresa societății. (Baia Mare, str. Gheorghe Șincai nr. 21).

Recomandăm cetățenilor să se prezinte în audiență cu acte doveditoare ale problemei ridicate pentru a reuși să le oferim un răspuns competent în cel mai scurt timp posibil.  

Mircea Mecea, directorul general al societății subliniază: ”Ne dorim ca toți utilizatorii noștrii să fie mulțumiți și să nu existe probleme. Audiențele sunt modalitatea de a le arăta că muncim în folosul lor, că ne pasă de părerile lor și dorim să rezolvăm problemele sau reclamațiile apărute. Interacțiunea directă cu abonații serviciului și feedbackul de la aceștia sunt foarte importante, deoarece dincolo de modul de soluționare a cererilor ne dorim ca aceștia să înțeleagă mecanismul de funcționare al societății precum și regulile pe care și noi trebuie să le aplicăm și respectăm. Audiențele ne ajută să trasăm strategiile următoare și să îmbunătățim permanent serviciile pe care le oferim.”

Programul de audiențe al conducerii SC VITAL SA este afișat pe site-ul precum și la afișierul societății.