Comunicate de presa

29 Apr 2015 Printează

Actualizare Contract

Societatea VITAL S.A anunță continuarea procesului de actualizare a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare conform graficului de mai jos.

Invităm toți clienții din Baia Mare care dețin branșamente individuale la bloc și case, care au contracte încheiate anterior lunii aprilie 2013 să se prezinte la sediul societății, strada Gheorghe Șincai nr.21, la Casierie – Ghișeul Contracte persoane fizice, de luni pănă vineri, între orele 07.00 – 19.00, în vederea actualizării acestora. 

Precizăm că actualizarea contractelor este impusă de noile dispoziții legale în vigoare în domeniul alimentării cu apă și canalizare.

Actele necesare actualizării contractului:

  • Act de proprietate (original și copie)

  • Act de identitate (original și copie)

Vă rugăm să onorați invitația noastră, în caz contrar vom fi puși în situația neplăcută de a proceda la sistarea serviciilor noastre, fără un alt preaviz.

Pentru detalii suplimentare privind actele necesare în vederea actualizării contractului, puteți contacta Serviciul Comercial – Relații clienții la numărul de telefon : 0262 – 215150, interior 113.

BRANȘAMENTE INDIVIDUALE

STRADA GEORGE ENESCU NR.21
STRADA GEORGE ENESCU NR.23
STRADA GHIOCEILOR NR.2
STRADA GHIOCEILOR NR.5
BULEVARDUL INDEPENDENTEI NR.22
BULEVARDUL INDEPENDENTEI NR.24
BULEVARDUL REPUBLICII NR.76
BULEVARDUL REPUBLICII NR.78
BULEVARDUL REPUBLICII NR.80
BULEVARDUL REPUBLICII NR.82

 

ABONAȚI CASNICI

STRADA DOROBANTI
STRADA IULIU MANIU
STRADA MIRON COSTIN

SOS CANALIZAREA !

NU ARUNCAȚI ÎN CANALIZARE șervețele umede, pamperși, articole de igienă personală, lenjerie intimă, ambalaje din carton sau plastic, uleiuri, grăsimi sau substanțe chimice!

02 Feb 2024 Citește mai mult