Comunicate de presa

22 Sep 2014 Printează

Acțiuni recuperare creanțe 22-26.09.2014

SC VITAL SA continuă activitățile de recuperare a creanțelor de la abonații cu restanțe la plata facturilor. În perioada 22-26.09.2014 vor fi derulate mai multe astfel de acțiuni la abonații din Baia Mare.

Astfel, după ce inițial au fost somați pentru achitarea facturilor restante, utilizatorii care dețin branșamente individuale din municipiul Baia Mare vor rămâne fără apă la robinete. Este vorba despre persoanele fizice care care au restanțe neachitate din luna iunie a.c. Această măsură, este luată în conformitate cu legislația existentă în domeniu (Legea 51/2006 și Legea 241/2006) privind sistarea apei potabile.

Tot în această perioadă vor fi trimise și somații de plată către agenții economici din municipiu. Avertizate să-și achite facturile vor fi firmele care au restanțe la plata facturilor către SC VITAL SA din luna iulie 2014.

Amintim că, în cazul în care abonații vor fi debranșați de la rețea, rebranșarea se va efectua după achitarea la zi a facturilor restante, precum și a taxei de rebranșare, în valoare de 41 de lei pentru persoane fizice și 125 de lei pentru persoane juridice. În conformitate cu art. 4.16 din Contractul de furnizare/prestare  a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, ”reluarea serviciului se va face în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la efectuarea plății.”

S.O.S. - REȚEAUA DE CANALIZARE!

Pentru a proteja reţeaua de canalizare, oamenii  trebuie să înceteze cu acest comportament de a arunca diverse lucruri în canalizare, care pun în pericol rețeaua dar şi(...)

13 Mar 2023 Citește mai mult