Comunicate de presa

24 Feb 2015 Printează

Acțiuni recuperare creanțe

În săptămâna 15 – 19 decembrie 2014, Biroul Urmărire Executare Contracte (UEC) din cadrul S.C.VITAL S.A.  acționează la nivelul municipiului Baia Mare. Vor fi trimise somații agenților economici, care nu și-au achitat facturile restante pe luna octombrie 2014. Totodată, posesorii de branșamente individuale care au facturi restante pe luna septembrie 2014 și care nu s-au conformat și au ignorant somațiile, vor fi debranșati de la rețea. Măsură este luată în conformitate cu legislația existentă în domeniu (Legea 51/2006 și Legea 241/2006) .

Abonații care vor fi debranșați de la rețea, trebuie să știe că rebranșarea se va efectua după achitarea la zi a facturilor restante, precum și a taxei de rebranșare, în valoare de 41 de lei pentru persoane fizice și 125 de lei pentru persoane juridice. În conformitate cu art.4.16 din Contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, “reluarea serviciului se va face în termene de maximimum 5 zile lucrătoare de la efectuarea plății”.

S.O.S. - REȚEAUA DE CANALIZARE!

Pentru a proteja reţeaua de canalizare, oamenii  trebuie să înceteze cu acest comportament de a arunca diverse lucruri în canalizare, care pun în pericol rețeaua dar şi(...)

13 Mar 2023 Citește mai mult