Anunțuri publice

23 Ian 2020 Printează

UTIL - Află acum ce acțiuni desfășoară angajații societății, doar cu un click. Rubrica ACȚIUNI ÎN DESFĂȘURARE la dispoziția dumneavoastră!

Utilizatorii serviciilor oferite  de S.C. VITAL S.A. pot afla online ce acțiuni, care îi vizeaza în mod direct, sunt în desfășurare.

Pe site-ul societății www.vitalmm.ro, utilizatorii pot afla dacă se desfășoară sau nu acțiuni de actualizare contracte de furnizare/prestare a serviciilor de apă și de canalizare, de montare a contoarelor cu citire la distanță precum și informații despre lucrările de revizii tehnice a rețelelor de apa potabilă și canalizare și lucrări de spălare a rețelelor de apă potabilă și canalizare.

Informațiile sunt foarte uşor de aflat: cu un simpu click pe rubrica ACȚIUNI ÎN DESFĂȘURARE, aflată în partea dreaptă, pe prima poziție la INFORMAȚII UTILE. Informaţiile oferite sunt structurate pe patru acțiuni diferite, care se desfășoară în această perioadă și îi vizează în mod direct doar pe o parte din utilizatorii serviciilor noastre.

În acest mod S.C. VITAL S.A. dorește să ofere un grad ridicat de transparenţă în ceea ce priveşte acțiunile pe care le desfășoară. Această rubrică  asigură un acces mult mai rapid și  transparenţă în ceea ce priveşte acoperirea prin informaţii despre modernizarea infrastructurii și a serviciilor de alimentare cu apă. Avem încredere că utilizatorii nostri apreciază eforturile pe care societatea VITAL S.A le face pentru îmbunătățirea imaginii și a calității serviciilor pe care le prestează.

Pentru a rămâne mereu conectați la acțiunile întreprinse de societatea VITAL SA urmăriți site-ul nostru www.vitalmm.ro și pagina https://www.facebook.com/vitalmm.ro.

În cazul în care apar situații deosebite, puteți  suna oricând  la numerele de telefon 0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661