Anunțuri publice

27 Mai 2016 Printează

Fii copil! De 1 iunie te așteptăm la joacă!

S.C. VITAL S.A. vă invită miercuri, 1 iunie 2016, în Parcul Tineretului, de la orele 10.30,  pentru a marca împreună Ziua Internaţională a Copilului.

Veţi avea parte de multe surprize, jocuri și activităţi pentru toate gusturile – colorăm cu cretă pe asflat, tragem la țintă cu pistoale cu apă, umplem baloane cu apă, etc.

Lăsaţi orice alte activităţi deoparte şi veniti să sărbătorim  împreună  Ziua Copilului. Vă reamintim că prin aceste acțiuni societatea VITAL S.A. speră să contribuie nemijlocit la conștientizarea tinerei generații în ceea ce privește rolul și importanța apei, protejarea mediului înconjurător și repectul față de natură.

În lumea de azi, când alergăm cu toţii şi muncim zi lumină, când suntem prea ocupaţi şi să mai respirăm,  ar trebui să acordăm mai mult timp copiilor noştri, nevoilor lor, să venim în întâmpinarea dorinţei lor de a lua parte la activităţi comune.

Ziua de 1 iunie, Ziua Internatională a Copilului, e un bun prilej de a pune în practică bunele noastre intenţii, de a încerca să le creem cadrul pentru o sărbătoare de neuitat.

Vă aşteptăm cu mult drag  să petrecem împreuna de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului!