Anunțuri publice

05 Sep 2019 Printează

Disfuncționalități în furnizarea apei potabile în cartierul Vasile Alecsandri

Ca urmare a lucrărilor de reparații și modernizare la rețeaua de distribuție a apei potabile Dn 800 mm din cartierul Vasile Alecsandri – Baia Mare, efectuate în noaptea 4/5 septembrie 2019 societatea VITAL S.A. face următoarele mențiuni:

  • Presiunea și debitul apei în unele zone din cartierul Vasile Alecsandri vor fi scăzute datorită operațiunilor procedurale de spălare a rețelei de apă potabilă;
  • Echipele de intervenție ale societății sunt prezente în zonele afectate pentru rezolvarea situațiilor apărute;
  • Utilizatorii care nu au apă la robinete sunt rugați să sune la Dispeceratul societății 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372752661 pentru a identifica cu exactitate cauza problemei întâmpinate.

Disfuncționalitățile nu vor fi de durată, iar în momentul reducerii turbidității, indicatorii de presiune și debit vor fi în parametri normali.

Societatea VITAL S.A. solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat. Pentru a fi la curent cu toate acțiunile pe care le desfășoară societatea VITAL S.A. vă invităm să accesați pagina noastră www.vitalmm.ro și pagina de facebook.com/vitalmm.ro/.

Vă mulṭumim pentru înṭelegere.