Anunțuri publice

14 Apr 2020 Printează

ANUNȚ – În atenția utilizatorilor serviciilor de apă și canalizare din localitatea Târgu Lăpuș

S.C. VITAL S.A - Agenția Târgu Lăpuș. aduce la cunoștința utilizatorilor săi că începând cu 14 aprilie 2020, plata facturii pentru serviciile de apă și canalizare, se poate efectua exclusiv la casieria din strada Anton Pann nr.2 (sediul agenției). Casieria va funcționa în intervalul orar 08.00 - 15.00 de luni până joi și vineri în intervalul orar 08.00 - 13.00. Menționăm că ghișeul casieriei din strada Țibleșului nr.2 (în incinta Primăriei) s-a închis.

Reamintim utilizatorilor că factura de apă și canalizare poate fi achitată online, direct de pe portalul web www.vitalmm.ro, la punctele de încasare PayPoint, prin rețelele bancare - Banca Românească, Piraeus Bank, Alpha Bank, BRD (Serviciul Robo) și  Transilvania (Serviciul Facturel).

Este important de știut că pentru toate modalitățile de plată puse la dispoziția clienților noștri, NU SE PERCEP COMISIOANE.

Pentru informații suplimentare puteți apela la numărul de telefon 0262 215150 interior 330/331.

Factura S.C. VITAL S.A.

Conține două componente importante și anume contravaloarea serviciului de alimentare cu apă potabilă și contravaloarea serviciului de canalizare menajeră.

17 Nov 2021 Citește mai mult