Casele plutitoare în Dubai, construite parţial sub apă!

Inginerii din Emiratele Arabe Unite, celebri graţie spiritului lor inovator, pun la cale lansarea unui nou proiect care implică construcţia unui complex rezidenţial de lux, în care casele vor avea trei nivele, din care unul subacvatic.

Floating Seahorse este un complex de apartamente şi vile plutitoare, construite parţial sub apă. În total, complexul, care va fi finalizat până la finalul anului 2016, va pune la dispoziţia oamenilor cu venituri mari 42 de locuinţe, fiecare vilă având suprafeţe de 158 de metri pătraţi, distribuiţi pe trei nivele. Dintre acestea, două nivele sunt situate deasupra apei, iar unul subacvatic. Preţul unei astfel de achiziţii imobiliare se va ridica la 1,36 milioane de dolari, potrivit presei locale.

La etajul superior, norocoşii locatari se vor bucura de o baie spaţioasă, cu duş, o bucătărie de tip chicinetă (n.r. de dimensiuni reduse) semidecomandată, un mini-bar şi un jacuzzi în aer liber, înconjurat de o balustradă din geam securizat.

La etajul de mijloc se află un living generos, o bucătărie complet echipată şi o zonă pentru luat masa. Dormitorul şi baia se vor afla la etajul inferior, situat sub apă. Toate nivele locuinţei au ferestre mari, care oferă privelişti extraordinare.

 

Sursa one.ro