Mesagerul Vital

19 Iun 2015 Printează

Campania de publicitate şi promovare a proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Maramureş”

Societatea S.C. VITAL S.A. a derulat, în perioada 24-28 noiembrie 2014, Campania de informare în şcoli “Mesagerul Vital”.

În cadrul acestei campanii au participat 100 de elevi din clasele I-IV de la şcolile: Avram Iancu din municipiul Baia Mare, Mihaly de Apşa din municipiul Sighetu Marmaţiei şi de la Şcoala Gimnazială nr. 1 din oraşul Seini.

Campania publicitară “Mesagerul Vital” face parte din proiectul “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Maramureş”, care se află în derulare la Unitatea de Implementare a Proiectelor din cadrul S.C. VITAL S.A. 

Scopul campaniei a fost informarea publicului ţintă principal şi secundar (elevi, părinti, familie, cadre didactice, prieteni etc.) despre beneficiile şi importanţa îmbunătăţirii infrastructurii de apă şi apă uzată prin lucrările care se desfăşoară în cadrul proiectului şi pentru necesitatea sprjinului financiar din partea Uniunii Europene.

Obiectivul nostru a fost creşterea gradului de informare şi constientizare în rândul copiilor din ciclul primar (I-IV) într-un mod cât mai interactiv, asupra problemelor legate de existenţa apei în gospodării, comunitate şi mediu înconjurator. 

Prin mesajul transmis am urmărit ca publicul ţintă să conştientizeze, să aplice cât mai eficient modalităţile de economisire a apei, măsurile de protecţia mediului şi să transmită mai departe cunoştinţele asimilate.

Mulţumim Inspectoratului Şcolar Maramureş pentru buna colaborare. 

Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin POS Mediu.