Investiții realizate de S.C. VITAL S.A. din surse proprii în 2022

       

  1. Extindere rețea canalizare strada Fântânele - Satu Nou de Jos: rețea canal din tuburi PVC, SN8, Dn=200 mm în lungime de 162 m cu 6 racorduri canalizare.
  2. Reabilitare rețea apă strada Vasile Alecsandri - Baia Mare: înlocuirea rețelei de apă vechi cu o rețea nouă realizată dintr-o conductă de apă din țeavă PE-HD, Dn=160 mm, SDR 17,6, PN 10 bar în lungime totală de 412 m.  Deasemenea au fost realizate 27 buc. branșamente de apă din PE-HD DN=32-110 mm în lungime totală de 575,4 m cu căminele de apometru  aferente și 2buc. cămine de vane.
  3. Sistem fotovoltaic clădire sediu Baia Mare: panouri montate pe acoperișul clădirii corp A cu o putere instalată totală de 27 kW ce poate asigura în zilele senine până la 60% din necesarul de energie electrică.
  4. Reabilitare rețea apă strada Cireșelor – Baia Mare: înlocuirea rețelei de apă vechi cu o rețea nouă realizată dintr-o conductă de apă din teavă PE-HD cu Dn=110 mm in lungime de 359. Deasemenea au fost realizate 29 buc. branșamente de apă din PE-HD DN=32-90 mm în lungime totală de 195m și 1 buc. cămine de vane.
  5. Alimentare cu apă și canalizare în comuna Cicârlau – strada 1 Decembrie – Ilba:  rețea apă din teavă PE-HD, Dn=110 mm, SDR 17,6, PN 10 bar în lungime totală de 275 m cu 9 buc. branșamente și rețea canal din teavă PVC  cu Dn=250 mm, în lungime totală de 268,5m cu 9 racorduri;
  6. Extindere rețea apă strada Unirii sat Mocira – Recea: rețea apă din teavă PE-HD Dn=110 mm, SDR 17,6, PN 10 bar în lungime totală de 100 m. 

Lucrări în derulare care se regăsesc în anumite faze de implementare la nivel de documentații de urbanism, proiecte tehnice, avize, acorduri, autorizații, lucrări de organizare de șantier, achiziție si execuție:

  • Extindere rețea apă sat Cărpiniș - Copalnic Mănăștur;
  • Extindere rețea apă sat Vad - Copalnic Mănăștur;
  • Reabilitare rețea apă strada Horea – Baia Mare;
  • Reabilitare rețea apă strada Nisiparilor – Baia Mare;
  • Reabilitare rețea apă strada Simion Bărnuțiu – Baia Mare.

Utilaje specifice achiziționate: autobasculanta, autoutilitara, autoturism, debitmetru, spectofotometru, conductometru, aparat de sudură cu argon, aparat de sudură electrofuziune, aparat de sudură cap-cap, senzor de nivel, contoare de apă Dn=100 mc, regulatoare de presiune, sisteme de automatizare SPAU, centala termică, compresor, pompă nisip, aparate și utilaje specifice lucrărilor pe rețele de apă și canal, etc.

Dotări, IT achiziționate: actualizare firewall CISCO Umbrella, calculatoare, programe informatice, multifuncționala, plotter, etc.