Săptămâna Internațională a Apei din Singapore - ONLINE

COVID-19 a provocat o întrerupere extraordinară a afacerilor și evenimentelor din întreaga lume, iar Săptămâna Internațională a Apei din Singapore (SIWW) nu a făcut excepție. La începutul acestui an, am luat decizia dificilă de a reprograma SIWW în iunie 2021.

Din feedback-ul substanțial primit de atunci, am înțeles necesitatea unui nou schimb de cunoștințe, învățarea de la egal la egal, interacțiunea de afaceri și generarea de potențiali clienți rămâne puternică. Așadar, am decis să rămânem alături de cei interesați, aducând SIWW Online, în perioada 18-19 noiembrie 2020.

SIWW Online va fi primul eveniment virtual organizat de noi, care cuprinde o suită completă de seminarii web organizate cu partenerii noștri, o expoziție virtuală, o vitrină a expozanților și oportunități de rețea virtuală. Știm că vremurile sunt rele, așa că, pentru a ne bucura, acest eveniment virtual va fi prezentat gratuit.

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la SIWW Online.

SIWW (Săptămâna Internațională a Apei din Singapore) este prima platformă mondială pentru partajarea și co-crearea soluțiilor inovatoare de apă. Evenimentul bienal conectează părțile din industria apei interesate în a-și împărtăși cele mai bune practici, evoluțiile politicii în domeniul apei și pentru a prezenta cele mai noi inovații tehnologice și oportunități de afaceri.

În 2018, SIWW a sărbătorit 10 ani de excelență în domeniul apei, eveniment încheiat într-o notă înaltă, cu peste 24.000 de participanți din întreaga lume și o valoare totală de 23 miliarde USD pentru anunțurile privind proiectele atribuite, licitații, investiții și memorandumuri de înțelegere, subliniind rolul său în conducerea creșterii industriei.

Sursa siww.com.