Expoapa 2020 reprogramat pentru 2021

Asociația Română a Apei organizează, anual, la Palatul Parlamentului-București, Forumul Regional al Apei Dunăre-Europa de Est, eveniment la care participă anual profesioniști din domeniul apei, reprezentanți ai autorităților centrale și locale și oameni de afaceri din România și strainatate.

Având în vedere evolutia raspândirii infectiei cu virusul COVID -19 (coronavirus), organizarea evenimentelor la care participa un număr mare de persoane nu este permisă. Astfel, Forumul Regional al Apei Dunare-Europa de Est care era programat să aibă loc în perioada 14-16 septembrie 2020, se va reprograma pentru perioada 24-26 mai 2021.

Conferința Internațională “Managementul Stațiilor de Epurare în Comunitățile Mici și Mijlocii” se va desfășura în mediul online, în perioada septembrie - octombrie 2020, data exactă urmând să fie comunicată.

Forumul Regional al Apei Dunăre-Europa de Est oferă posibilitate producătorilor și importatorilor de materiale și echipamente din sectorul apei să își prezinte cea mai bună ofertă, astfel încât proiectanții, constructorii și companiile de apă să poată să ia cele mai bune decizii pentru îmbunătățirea calității apei în țara noastră. De asemenea, cu ocazia Forumului Regional al Apei, se realizează premisele inițierii și dezvoltării unui forum de dezbateri, în timp ce profesioniştii din domeniu au ocazia de a-și face cunoscute atât realizările de peste an cât şi perspectivele de dezvoltare a societăţilor pe care le reprezintă.