Concurs de fotografie: Apa - de la sursă la emisar. Editia a doua.

Grupul Tinerilor Profesioniști  (Young Water Professionals)  sub coordonarea Asociaţiei Române a Apei, organizează cu ocazia Forumului Regional al Apei Dunare-Europa de Est,  EXPO APA 2015 din perioada 15-17 iunie 2015, a doua ediție a concursului de fotografie cu tema “APA -  De la sursă la emisar”.

La cea de-a doua ediție a concursului de fotografie Apa - de la sursă la emisar poate participa orice utilizator al unui aparat foto, indiferent de brand sau model,cu simț artistic. Fiecare participant se poate înscrie la concurs cu o singură fotografie.

Termenul de transmitere a fotografiilor: 31 mai 2015.

Fotografia trebuie transmisă în format electronic la adresa de email chairywp@ara.ro , împreună cu datele de contact ale autorului, până în data de 31 mai 2015.

Vor fi acordate două premii

  • Premiul de popularitate  – se va acorda fotografiei ce obţine cel mai mare punctaj din partea publicului;
  • Premiul juriului  – se va acorda fotografiei ce obţine cel mai mare punctaj din partea juriului.

Calendarul desfăşurării concursului:

  • 31 mai 2015: transmiterea fotografiilor;
  • 10 iunie 2015: transmiterea acceptului în vederea participării la concurs;
  • 15 – 17 iunie: jurizare şi votul publicului;
  • 17 iunie: anunţarea câştigătorilor.

Înregistrarea și participarea la concurs este condiționată de respectarea conditiilor stipulate în  “Regulamentul concursului de fotografie”. În urma unui proces de preselecție, fotografiile vor fi printate și expuse de organizatori în cadrul EXPO APA 2015. Cele mai bune lucrări vor fi premiate în ultima zi a manifestărilor.