Evenimente

08 Oct 2019 Printează

A fost ales Consiliul strategic IWA 2019

Procesul electoral din 2019 pentru Consiliul Strategic al Asociației Internaționale pentru Apă a fost încheiat, iar Consiliul de Administrație al OIA a aprobat rezultatele. Treisprezece membri ai Consiliului anterior au renunțat la sfârșitul mandatului de doi ani. Membrii nou aleși își asumă îndatoririle în octombrie 2019.

Consiliul strategic IWA oferă îndrumări Consiliului de Administrație și Adunării Guvernante în direcția strategică a Asociației. De asemenea, ajută la dezvoltarea și coordonarea activităților membrilor în cadrul Asociației. Consiliul strategic este reprezentativ pentru membrilor IWA, care cuprinde membri din grupuri de specialiști, autorități de reglementare, utilități, cercetători, consultanți și producători de echipamente, precum și reprezentanți din alte sectoare.

În plus, Consiliul ajută la coordonarea activității diferitelor grupuri de specialiști, grupuri de sarcini și grupuri de lucru ale Asociației.

Consiliul strategic necesită un proces de nominalizare din rândul membrilor IWA, un proces de avizare și un proces de vot. Noul Consiliu strategic IWA continuă munca excelentă a membrilor precedenți pentru a se asigura că Asociația Internațională a Apelor continuă să inspire schimbări și să reprezinte apartenența asociațiilor la nivel mondial.

IWA își exprimă recunoștința față de membrii consiliului strategic care au ieșit pentru contribuțiile lor la inițiativele strategice ale IWA din ultimii doi ani: Helena Alegre (Portugalia); Andreas Angelakis (Grecia); Roger Ben Aim (Franța); Jean-Luc Bertrand-Krajewski (Franța); Luke Dennis (Marea Britanie); Virginie Dumoulin-Wieczorkiewicz (Franța); Dominique Gatel (Franța); Philippe Gislette (Franța); Johan Groen (Finlanda); Bruno Nguyen (Franța); Teodor Popa (România); Marie Whaley (Marea Britanie); Zhiguo Yuan (Australia).

 

 Sursa iwa-network.org