Evenimente

07 Sep 2018 Printează

S.C VITAL S.A participă la ediția a XI-a a Concursului Detecția Pierderilor de APĂ 2018 - Vasile Ciomoș din Drobeta Turnu Severin

Asociația Română a Apei (ARA) organizează cea de-a XI-a ediție a concursului de detecții pierderi apa - Vasile Ciomos.

Anul acesta și-au anunțat participarea 23 de echipe de la următoarele companii de apă :

Compania de Apă Oltenia, Apă Canal Sibiu SA, APASERV SA Satu Mare, Apa Prod SA Deva, Ecoaqua Călărași, Apă Canal SA Galați, Compania de Apă Oradea, Apavital Iași, Compania de Apă Arieș, Apa Nova București, Compania de Apă Someș, Compania Aquaserv SA Târgu Mureș, Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA, RAJA SA Constanța, Hidro Prahova, APA CTTA Alba, Apa Canal 2000 SA Pitești, SC.VITAL SA Maramureș, CUP Dunărea Brăila, Aquaerv SA Tulcea, Harviz SA, Aquatim SA și Apă Brasov.

Devenit o tradiție și asteptat cu interes de către „detectivii apei pierdute” ediția din acest an are loc în perioada 05-07 septembrie 2018, la Drobeta Turnu Severin.

Concursul se  desfășoară astfel:

- miercuri- 05 septembrie – Ședință tehnică în sala de conferințe a hotelului Flora începând cu orele 18.30

- joi - 06 septembrie – probele în teren. Pe trasee se vor folosi  Un corelator +  microfon de sol sau două microfoane de sol (în funcție de traseu). Detalii la ședința tehnică.

- vineri -  07 septembrie -  premierea participanților.

Încă de la prima ediție a fost stabilită o regulă ”nescrisă” - câștigătorul ultimei ediții devine organizatorul următorului concurs. La ultima ediție câștigători au fost desemnați colegii de la SECOM Drobeta Turnu Severin.

Societatea VITAL este reprezentata de colegii noștri din cadul Serviciului GIS.

ACTUALIZARE 

Vineri, 7 septembrie s-a încheiat și cea de-a XI-a ediție a tradiționalului concurs Detecția pierderilor de apă- Vasile Ciomoș. Concursul a constat în patru probe în teren, în condiții reale. Fiecare echipă a avut 30 de minute/probă pentru identificare și localizare exactă a defectelor.

Organizatorii au fost foarte atenți la detaliile legate de probe: au marcat conductele și branșamentele pe teren, au pregătit hărți cu diametre și materiale, au făcut ca probele să se desfășoare în bune condiții.

Clasament final

  • Locul I -  Ecoaqua, Călărași
  • Locul II – Apaserv,  Satu Mare
  • Locul III – Compania de Apă Oltenia, Craiova

Sursa http://detectiviiapeipierdute.ro/321-start/