Anunțuri publice

22 Mai 2018 Printează

Montare contoare cu citire la distanță, 21 - 25 mai 2018

În săptămâna 21 mai – 25 mai 2018, echipele din cadrul serviciului Apometre al S.C. VITAL S.A., vor înlocui contoarele tradiționale cu contoare  cu citire la distanță prin transmisie radio în municipiul Baia Mare, pe străzile: Banului, Oțelarilor, Mogoșa și Alba Iulia, la toate categoriile de utilizatori (case, agenți economici). Montarea acestora se face în sistem etapizat pe cheltuiala exclusivă a operatorului.

Demontarea contoarelor vechi și montarea contoarelor noi se evidențiază printr-un proces verbal încheiat la data acțiunii, care va conține datele despre contor respectiv seria și indexul contorului vechi demontat și contorului nou montat. Pentru ca acţiunea de înlocuire a  contoarelor să se defăşoare în condiții optime, solicităm utilizatorilor serviciilor noastre care nu sunt acasă pentru a permite accesul echipelor noastre, să se reprogrameze pentru înlocuirea contorului la telefon: 0262- 215 150,*1*2 interior 129 – Serviciul Apometre, disponibil între orele 08.00 – 15.00 și totodata le amintim că pe site-ul www.vitalmm.ro la rubrica ACȚIUNI ÎN DESFĂȘURARE pot găsi planificarea acestor lucrări.

Noile contoare cu citire la distanță sunt echipate cu module radio care permit transmiterea indexului contorului la distantă,  astfel că nu mai este necesar accesul la contor. Facturarea se realizează pe baza citirii lunare a contorului,  eliminându-se facturarea pe baza consumului estimat și regularizarea la trei luni.

Avem încredere că utilizatorii nostri apreciază eforturile pe care societatea VITAL S.A le face pentru îmbunătățirea calității serviciilor pe care le prestează.