Anunțuri publice

27 Iun 2018 Printează

Buletin de analiză a calității apei

Calitatea apei potabile este verificată în conformitate cu standardele internaționale, iar caracteristicile de potabilitate corespund legislației naționale în vigoare, care este în concordanță cu cerințele din domeniu privind calitatea apei potabile.

Specialiștii din cadrul laboratorului de analize fizico-chimice și microbiologice al S.C. VITAL S.A. monitorizează zilnic calitatea apei potabile, respectând cerințele naționale și internaționale și sesizările clienților. La secțiunea INFORMAȚII UTILE, în cadrul rubricii destinate calității apei (BULETIN ANALIZĂ APĂ) am publicat rezultatele monitorizării calității apei potabile din rețeaua municipiului Baia Mare, în 25 iunie 2018.

Pentru asigurarea calității apei potabile în rețeaua de distibuție, S.C. VITAL S.A. desfășoară zilnic programe de prelevare și testare a parametrilor  din 19 puncte de control, stabilite de comun acord cu Direcția de Sănătate Publică Maramureș.

Rezultatele analizelor sunt publice și pot fi accesate de către consumatori pe site-ul nostru www.vitalmm.ro.

Laboratorul de analize fizico-chimice și microbiologice din cadrul S.C. VITAL S.A. desfășoară zilnic o activitate cotată la cel mai înalt nivel de competență profesională, dovadă fiind faptul că este acreditat RENAR din anul 2012. Acreditarea laboratorului garantează clienților noștri certitudinea că rezultatele obținute pentru toți parametrii de calitate ai apei potabile sunt corecte și credibile.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, aveți la dispoziție꞉

- Dispeceratul S.C. VITAL S.A., telefon: 0262 212 550; 215 150, 215 151, 215 152.

- Biroul Relații cu Publicul, telefon 0262 213 574, 213 575.