Evenimente

28 Sep 2016 Printează

Am spus "prezent " și anul acesta la Festivalul Castanelor 2016

Am fost prezenți pentru al treilea an consecutiv cu un stand în cadrul Festivalului Castanelor. La acțiunile întreprinse au participat copii, părinți și clienți ai S.C. VITAL S.A.

Încercările noastre, credem reușite au fost de a realiza o apropiere între modul în care performanțele noastre sunt apreciate de către utilizatorii noștri și așteptările lor sunt însușite de către societate.

Chestionarul privind satisfacția clientului pe care vizitatorii au fost invitați să-l completeze va prezenta o radiografie a imaginii societății, în ce privește calitatea serviciilor furnizate, precum și o analiză a opiniilor și sugestilor utilizatorilor.

În dialogul cu invitații noștri s-au oferit răspunsuri la întrebările clienților pe teme generale despre apă, pe teme tehnice și economice. La majoritatea întrebărilor s-au oferit răspunsuri pe loc, pentru altele urmând a se comunica în perioada următoare.

Spre surpriza noastră, copii care ne-au vizitat, au recunoscut și și-au adus aminte despre atelierul de desenat și cartea “ Picătura știe tot“ din anii trecuți și care le-au regasit și anul acesta la standul nostru.

Numărul tot mai mare de vizitatori de la an la an este legat de interesul manifestat în aceeași măsură de clienți, cât și de societatea VITAL S.A., în stabilirea unor relații bazate pe încredere și respect reciproc.

EXPOAPA 2018

Forumul Regional al Apei-Dunăre-Europa de Est, aduce anual, în atenția participanților, informații de cea mai mare actualitate privind evoluția și dezvoltatarea sectorului apei din(...)

18 Mai 2018 Citește mai mult