Anunțuri publice

09 Feb 2017 Printează

Află acum ce ACȚIUNI ÎN DESFĂȘURARE sunt, doar cu un click

Utilizatorii serviciilor oferite  de S.C. VITAL S.A. pot afla online ce acțiuni, care îi vizeaza în mod direct, sunt în desfășurare.

Pe site-ul societății www.vitalmm.ro , utilizatorii pot afla dacă se desfășoară sau nu acțiuni de reînnoire contracte, de montare a contoarelor cu citire la distanță, iar începând cu data de 8 februarie 2017 vor putea găsi informații și despre lucrările de revizii tehnice a rețelelor de apa potabilă și canalizare și lucrări de spălare a rețelelor de apă potabilă și canalizare. Informațiile sunt  foarte uşor de aflat: cu un simpu click pe rubrica ACȚIUNI ÎN DESFĂȘURARE, aflată în partea dreaptă, pe prima poziție la INFORMAȚII UTILE. Informaţiile oferite sunt structurate pe patru acțiuni diferite, care se desfășoară în această perioadă și îi vizează în mod direct doar pe o parte din utilizatorii serviciilor noastre. Mai exact se desfășoară ꞉

  • Acțiunea de reînnoire a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare conform unor grafice stabilite.
  • Acțiunea de înlocuire a contoarelor tradiționale cu contoare cu citire la distanță, prin transmisie radio.
  • Lucrări de exploatare și întreținere a rețelelor de apă.
  • Lucrări de exploatare și întreținere a rețelelor de canalizare.

În acest mod S.C. VITAL S.A. dorește să ofere un grad ridicat de transparenţă în ceea ce priveşte acțiunile pe care le desfășoară. Noua rubrică asigură un acces mult mai rapid și  transparenţă în ceea ce priveşte acoperirea prin informaţii despre modernizarea infrastructurii și a serviciilor de alimentare cu apă a consumatorilor. Avem încredere că utilizatorii nostri apreciază eforturile pe care societatea VITAL S.A le face pentru îmbunătățirea imaginii și a calității serviciilor pe care le prestează.

Reamintim utilizatorilor noștri că mai multe detalii despre aceste acțiuni pot afla în cadrul secțiunilor COMUNICATE DE PRESĂ și ANUNȚURI PUBLICE, tot pe site-ul www.vitalmm.ro.